Konec

Konec

Anotace: proč?

Mít tak křídla labutí,
zvednout se a vítat svět
ve svém letu líbat každé
okvětí...
zarudlé oči,tvář ztrhaná,
dávno jsou křídla
jeden cár
s přáním mít srdce z kamene,
dopadnout smět sem či tam
a nemít v mysli vše tak znavené...
bílá křídla,bílé mámení,
čeká sama na lůžku- je konec-
prosím ještě ne,až za chvíli !
Za chvíli stelou podušku.

13. 2. 2005
Autor jaroslava anna, 25.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: northcarolina, Psavec, CULIKATÁ, danav, Houda, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá báseňka.

25.03.2010 13:17:00 | Psavec

moc hezká...ST

25.03.2010 05:10:00 | Houda

Z toho mi až běhal mráz po zádech..

25.03.2010 02:59:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí