Pejsku náš

Pejsku náš

Anotace: Jen tak

Je to normální běhat po silnici
kroutit ocáskem na auto kropící
co tě to napadlo pejsku náš
když přijde zloděj k nám
tak neštěkáš
slečny se tetelí
hlavičkou kroutí
protože nedbáš
je hrozně rmoutí
je to normální běhat po silnici
kroutit ocáskem na přechodu
co tě to napadlo pejsku náš
štěkat jak zběsilý
když přijdu domu
Autor jaroslava anna, 25.03.2010
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, modrá..., CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí