Podali si ruce

Podali si ruce

Anotace: ...

Polykali své slzy dva snílci
obklopeni samotou
a každý tomu druhému ukazoval
smutek rozměrů moře

divili se oba kolik vody je
ale že oni
potopeni
přece nejsou tolik hluboko
a tak od sebe vzdáleni
aby vysoké nebe nad nimi
nadobro uteklo
a tak si podali ruce

plné mraky vod i slz
tisknoucí svou věrnou podobu do zrcadla moře
vyrážely z niter dvou snílků
tak nemocně a nelidsky
až končili za rohem světa
až slunce sráželo
všechen smutek z cesty
a široké břehy ubíhaly v nekonečnu
Autor tukiy, 25.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Trinity666, Akura, zelená víla, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

27.03.2010 01:02:00 | Trinity666

pro mě nádherné nalezení... st

25.03.2010 16:47:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí