Jako plev, který roste na hrobech

Jako plev, který roste na hrobech

Anotace: ;;;;

Spálím hřbetem ruky
zelenou trávu
na zapleveleném náhrobku
přejedu klouby po kameni
studeném spícím mlčícím
postavím se do pozoru
a zasalutuji západu
sluneční bárky
všichni se jednou svezeme
záleží zda zastávka naše
bude v pekle či na nebi
posmrtné to přidělení
každopádně v podsvětí
zaplatíme Cháronovi
a kdo nezaplatí
je zatracen jako
ten plev, který roste
na hrobech
Autor Tomáš Přidal, 25.03.2010
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plosím,plosím - příště něco veseloučkého:)Ať ti to dobře píše,chlape:)

25.03.2010 20:30:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí