Z dějin

Z dějin

Zjizvené srdce kleslo až na dno samo,
není naděje v těchto časech zlých,
kdy svoboda na frak dostává,
a já se bojím číst v očích tvých.
Osude!

V dějinách mnohdy nebylo tak jasno,
jak dnes.
Naši předci hledí na nás plni strachu.
Co nyní s námi bude?
Krutost osudu zasáhla mnohých,
snad nezasáhne nás!
Osude!
Autor Jan Václav Znojemský, 26.03.2010
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí