NA DOBRÚ NÁLADU

NA DOBRÚ NÁLADU

Anotace: Dobrú chuť.

Chceš mať dobrú náladu?
Zaspievaj si baladu.
Nájdi prstom Kanadu.
Daj na háčik návnadu.
Choď sa pozrieť do hradu.
Tam vraj straší vo veži,
až sa ti vlas naježí.
Chladný nápoj osvieži,
v bufete na nábreží.
Keď nemáš rád operu,
zanes papier do zberu.
Tam ho trošku pomelú
ty si kúpiš za peniažky
svoju sladkú Nutelu.
Autor džemo, 16.12.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně pro dobré naladění
stačí "džemoveršů" pár...
protože je otevřeno,
vcházím bez pozvání dál...

a že si je vychutnám!!

01.09.2007 19:14:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí