Duševní

Duševní

Anotace: *zpověď a i jarní ktomu*

Duši ji hladí,dech se přitom tají
Podpatky klapou,vnitřní hlas říká vykroč pravou
Pořád někde jede,ať jeto peklo nebo nebe

Pije z čajového servisu,čte řádky toho dopisu
Květy v rozkvětu,kouká na teplotní rtuť
Skládá lodičky,tři minuty a vstává na špičky

Nenapadlo ho nic,přibližoval se víc
Její vlasy, dotkly se (té) jeho řasy
Proplouvali na dně, vítr měl chuť a šeřík voněl

Rámky barevných kol, s úsměvem na tváři
Chytá motýlí křídla,na malé chvíle opouští cíle
Tanec mezi vlčími máky,zastaví čas

Otáčí se pořád dokola
Přitahuje si svetr a ty písmena
Zpověď občas bolí,občas,je jemná

Přichází s každým dnem, je jiná
Jednou barevná, podruhé černá
Zpověď niterní bývá vždy věrná
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 27.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, její alter ego, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí