Neznámá..

Neznámá..

Anotace: .. planeta (.. Ona)

Z Měsíce vidět to, co nelze ze Země
- za Sluncem je tou
planetou, z Luny když vzlétnu, je vedle mne
snad se nepletou

oči, jež otvírám na to, co vidím tam
jenom mně sdělí
se Zemí nikdy ta - díky svým orbitám
se neviděly

třistašedesátpět dní v roce periodu
maj na chlup stejnou
nezřel jsem zezdola to, co teď 'ze schodů'
svou neochvějnou

jistotu ztratil jsem, vím, že snad víc nevím
než jsem se nadál
a že pak cestou zpět Zemi 'zas objevím'
- nepředpokládal
Autor Petbab, 28.03.2010
Přečteno 290x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, malá slečna, ilona, sophia92, Psavec, l'âme, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí