Lidé se mění

Lidé se mění

Anotace: nějak nevím..

Lidé se mění,
Teď jen, jestli je to k pláči
Nebo smíchu, co není k mání

Prozatím tvář slzy máčí
A nikdo nemá zdání
Jak moc mi chybí

Ozvěna hlavou se mi honí
Chvil, co upadly v zapomnění
Titulky, ,,v českém znění“ …

A jedno ubohé přání
Začít znovu
Ti každej slíbí

Lidé se mění
A úsměv ti nikdo neprodá
Ani nevymění jako kazové zboží

Milenci bez souloží
Manželé bez hádek

Dítě bez pohádek
Tak to jsem já
I nejsem
Autor Rebeca, 28.03.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí