Strach, posledný dotyk

Strach, posledný dotyk

Anotace: ...

Všetko čo poviem
je boj so strachom.
Strachom zo
straty.

Každý príchod noci
zasieva rannú rosu.
Studenú ako
posledný dotyk.

Steblo trávy
ohnute bosou nohou
Prvý dotyk je
aj posledný.

Môj strach
a
tvoj odchod

Zožierajú nás oboch
Ty o tom nevieš, necítiš
strach, studený dotyk.

Bdiem nad tebou
nenapadne myšlienkou ,
hlboko dúfam, že
myšlienka nestratí

Ale ty ma už
nepotrebuješ
ja teba tiež nie
obidvaja cítime studený dotyk.
Autor mMichalj, 28.03.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí