Trpaslík

Trpaslík

Anotace: ***

Včera večer přišel ke mně malý trpaslík
ve své zlobě připíchl mi křídla na špendlík
já jsem od té doby jako svázaná
nemám křídla, co jsem mívala
do dálky se dívám, chtěla bych zas létat
trpaslík se mocně nadouvá
donutil mě blůzu moji svlékat
vešel do místnosti a prý se nezouvá
konec snů a konec křídel
nikam se již nelétá
volnosti mám pouhý příděl
jdu prý na vždy jen s ním do světa
Autor jaroslava anna, 29.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, jedam, Hazentla, stravla, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme svého zlého trpaslíka.Hledáme jen způsob,jak ho přelstít.
ST

31.03.2010 20:32:00 | stravla

Podívejme na trpajzlíka.

29.03.2010 17:42:00 | Psavec

..s trpaslíkem?
St..líbí.

29.03.2010 10:17:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí