Midnight..

Midnight..

Anotace: .. streetball

V bezmoci prášim preč
nielen zo Zeme
ale i z vesmíru
- mne sa nedrieme

a ani nesníva
- kto to dosvedčí?
svet sa neobíde
zase bez rečí

viem, čo je sloboda
dvoch krídel z plazmy
nebudem trpieť tmu
s hlavy nárazmi

zákon či nezákon?
- nie je mi jedno
či budem a či nie
s osudom vedno

ja s ním nič nemám
tak nech ide tradáá
mám na to, preľstiť
lesť s jablkom hada

po ktorom čakal ma
náhubok pre psy
(hľadáš sa v zrkadle
- s dušou kde nie si?)

som mimo vesmíru
ako už stokrát
môžem sa s ním
ako s loptou ísť pohrať

ktosi mi odkiaľsi
na smeč prihráva..
to si Ty?
pass!..
.. jump shot!!!
- tak sa vyhráva!
Autor Petbab, 29.03.2010
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Holis, Psavec, sophia92, Květka Š., stmivani.na.lepsi.casy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí