Nevím

Nevím

Anotace: In memory

Už hodinu a půl
nepřetržitě sněží.
Už hodinu a půl
po zádech mráz mi běží.
Už hodinu a půl
duje vítr a praská v kamnech.
Už hodinu a půl
opakuji si ten samý příběh.

Oči zarudlé od pláče mám,
okolní dění pozoruji, ale nevnímám.
Vzpomínkami bloudím sem i tam,
kdy, kdy jen byla jsem tam?!
Proč si jen nevzpomínám?!!!

Kapičky slané
jedna po druhé stékají mi tváři,
srdíčko samotné
ničemu nevěří.

Večer ulehl,
ráno se neprobudil.
Usnul na věky,
aniž se pomodlil.

Na vločku sněhu,
natahuji prst.
Dědo, dědečku,
prosím, odpusť!
Autor Surya, 29.03.2010
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: tukiy, Akura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí