Chci lásku z přátelství

Chci lásku z přátelství

Anotace: bezúčelné bloumání. smysl se ztrácí, ale tím víc mě to svádí.

Kamaráde bez protekce, co našla jsem já v tobě.
Dva tucty vojáčků a jeden další bez nohy. Tos ty.
A v dětství již byls znám mi. A teď to vidím zas.
A kde je ta tvá náklonnost k baletkám.
Kde je ten můj Degas.

Kde srdce cínové své nechal jsi.
Ať chladné je, ja toužím po něm víc než jiná.
V sametce spí a chladem oplývá a vábí, vábí mne.
A chladnou láskou neláskou mne jímá.
Autor SWEET13, 29.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí