Kurtizáně

Kurtizáně

Anotace: Milovat obraz v zrcadle Jak mince v ňadra zapadlé Smrt v oušku jehly ukrytá Již brzy k tobě zaví...

Milovat obraz v zrcadle
Jak mince v ňadra zapadlé
Smrt v oušku jehly ukrytá
Již brzy k tobě zavítá

V ulicích prašných, špinavých
Dívka krásná jak čerstvý sníh
Smrt v oušku jehly ukrytá
Co na hrudi se ti zmítá

Odcházíš z domů, sama víš
Že málo mužů je ti blíž
Smrt v oušku jehly ukrytá
Její milost se ti zamítá

Na schodech ležíš, možná spíš
Slunce je stále níž a níž
Smrt v oušku jehly ukrytá
Už tančí s tebou. Nesvítá..
Autor Gorgotha, 29.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Sana.sorrow, Izza, Mareritt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí