slzy sou pro tebe

slzy sou pro tebe

Anotace: muj milacek

Slzy sou pro tebe protože tě miluji
Mám strach že naše lode odpluji
Ty si ten koho já miluji
Pro kterýho celím svým srdcem bojuji
Naše cesty k sobě sou vzdálené
Snad překonají strach o tebe v boudě zavrené
Naše seznámení nebylo moc nádherné
CHci být po tvým boku
CHci cítit tvý rty doteku
Autor lukasecek15, 30.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí