Pouta

Pouta

Anotace: ...K

Jsem rád za ty chvíle s Tebou
i za ty malé něžné chvilky
i za ty chviličky!!!
a chvililinky :)
už dávno nepočítáme kolik to
bylo pus zpátky

Až děti vyrostou
a odletí nám z hnízda

vím, že jim dokážeš poslat
báječnej štrůdl poštou
jako jsi ho poslala mě
bylo to tak rychlý,
že poštovní skřítci
nestačili slízat
všechen moučkovej cukr
z toho báječnýho závinu,
ten závin došel druhej den
a já si zalil s tebou kafe
pil jsem ho těch šest set
kilásků od tebe
ale byl jsem vlastně s Tebou...

A taky ty víš,
že klidně nasedneme na vlak nebo auto
a klidně tu káru poženeme nocí,
aby jsme tam byli brzy ráno...

abysme viděli svý ratolesti.

...

Láska...
Přátelství...
Mateřská a Otcovská láska
Je toho hodně a tolik...

A někdy někde
je toho zas málo,
nebo se to vůbec nedostává...
Ty neviditelný síly
Ty neviditelný lana
poutaj nás a my jima poutáme zas další.
Autor STIMPRE, 30.03.2010
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Žqáry, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krásná...
jako ty okamžiky
srdeční záležitost, děkuju:-)

30.03.2010 15:40:00 | Žqáry

Skvělý a krásný přístup k životu a cestě ve dvou...

30.03.2010 15:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí