Dero

Dero

Anotace: Based On A True Story.

Je to už dávno.
Skoro jako bych se díval do pravěku.
Země byla mladá, Slunce bylo vysoko na nebi a na březích hořely ohně.
Z ohňů stoupal dým do hvězd a my jsme posedávali všude kolem.
Pojilo nás skoro pokrevní bratrství.
Muže i ženy.
Byli jsme takový velký nesourodý kmen, každý s vlastní minulostí a s vlastní budoucností.
Ale teď jsme tu byli společně, naše cesty se protnuly a bylo to takové šamanské společenství.
Každý z nás byl důležitý.
Vždycky jsem to sledoval s největší pečlivostí a všechno ukládal hluboko do sebe.
Jako bych měl někdy vydat svědectví o téhle šílené době.
Ty zážitky mi stále kolují krví, cítím je, jsou pořád se mnou.
A strašně mi schází.
Ten pocit sounáležitosti, chvíle strávené společně u ohňů a pod stroboskopy hudby a lásky.
Autor Marek Lučin, 30.03.2010
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí