Jen odpoledne,

Jen odpoledne,

Anotace: jen v hlavním městě.

Čekala jsem na zastávce na tramvaj číslo osmnáct a možná,
možná jsem měla ještě půlku cigarety v kapse
možná jsem tam schovávala jen prázdnou krabičku
koupenou předevčírem v trafice
stejně tak na nábřeží, jak jsem stála teď -
ale kouř se tehdy ztrácel mezi paprsky slunce.
Najednou mě popadl pocit
tak neodbytný, že jsem si přála
investovat snad raději v koupi deštníku
místo pár obláčků toho prchlivého dýmu,
zatímco se mi kapky deště odrážely o skla brýlí,
stejně jako se moje slzy odrážely o hladinu Vltavy
Autor coffeemaker, 30.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Strixa, ilona, CORONATION, pamp_elka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

16.05.2010 13:40:00 | coffeemaker

je to fakt dobrý. tak nějak se v tom až moc vidim..

16.05.2010 12:48:00 | Strixa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí