Pouto

Pouto

Anotace: ....

Buď mým přítelem,
opět a znovu
v tom nejhlubším žalu.
Staň se světlem mým
tmavým myšlenkám.
A když neopustíš mě,
připoutám se k tobě.

Staň se mým snem..
Ach nedovol strachu,
aby mě polapil.

Buď mým přítelem,
obejmi duši mou truchlivou,
utěš ten žal v srdci mém,
pak tyhle dny pominou..

A věř, že z ledu vzplane rudý květ,
v tom žáru pravdou splyne náš dech,
přátelství jenž oslní krutý svět,
a po všem zbyde jen slabý vzdech..
Autor Shans, 31.03.2010
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí