HLEDÁM TY .....

HLEDÁM TY .....

Anotace: hledám ty..

hledám ty paprsky
v hlavě jen zatmění
proč hloupé otázky
stejně nic nemění

jsou jako nepsaná věta
to tajemné uprostřed světa
jak ta křídla možných múz
jak ozvěna hrůz

kdo tiše sedí
jak prázdná věta
směje se třetí
znovu si spleta

jen v každém okamžiků
hledáš jen z vět
jen křídla ptáků
co nemůžou závidět...

až najdou svoje slova
kam se schová
hledáme naději
hledám ty,co se ztrácejí
Autor Radek.oslov.Šafárik, 31.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 30
Poslední tipující: hašlerka, toužím.jít.dál, ilona, zvířenka, Gudula, PIPSQUEAK, labuť, Květka Š., Zasr. romantik, zenge, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...musím se přidat, pěkňoučká básnička...

01.04.2010 18:32:00 | toužím.jít.dál

..a pak s Nimi budeš hledat TO?...

01.04.2010 16:08:00 | zvířenka

Moc hezká, líbí...*:)

01.04.2010 08:37:00 | PIPSQUEAK

Taky se mi líbí.

31.03.2010 22:34:00 | Květka Š.

Pěkná,pěkná,pěkná...

31.03.2010 19:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí