Kytara

Kytara

Anotace: Přátelství silné

Mění touhy každodeních dnů
je předmětem mých častých snů
Je to hudba co se v ní skrývá
emocemi odpovídá
Je jak žena krásná,
hvězda na obloze jasná
Mocná něha bez hranic
chladné nenechá vůbec nic
Všechny části mého těla
nevědomky rozechvěla
Rytmus mění ztahy srdce
to je quitar revoluce
Touha opět stisknout krk
vyloudit ten známý zvuk.
Autor Martin Fábrer, 31.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je jak žena krásná,
hvězda na obloze jasná
Mocná něha bez hranic
chladné nenechá vůbec nic

Krásný ST.

01.04.2010 10:03:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí