psyHCo

psyHCo

Anotace: Tak asi po milioonu let další básnička, co dávám na liter. Avantgardně neumělecká změť slov, protisrstní, strohá. Tak. Ale mě to baví, tyvole. A k tomu třeba http://www.youtube.com/watch?v=og7KGjVUUVU , cheche.

Olala téda jéje.
Zrovinka dneska leje
pissí
úplně nepokrytě
A z očí mi visí
za zpřetrhané nitě
unavené hledění
Což ostatně nic nemění
na mojí prapodivné tmě
uvnitř mě
i vně mě.
Takže spousta písmen
z úst mi tryská
ajajaj ejhle tenhle
snad to neodpíská
ten mračící se chlap.
Nechce se namáhat.
Tak je blbě čumí
blizoučko u ní
u té nespokojenosti
Plný zlosti
až do morku kostí.
Ójejda tralala fíha
venku je spršák
jen tak se míhá
fešák.
Prostě a krátce
prší
slunce v duši
na psí uši
to se sluší
Píšu to neustále,
že...
A tak dále
a tak dále
stále dále
až do rána
Pro pána jána
pro pana krále.
Radši už ticho.
Dost psycho.
Autor ZU, 31.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, CULIKATÁ, honnnzik, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo nevim jestli se mi líbí ale je jiná..St

31.03.2010 22:24:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí