SLOVA

SLOVA

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

SLOVA

Podzim naklonil se k večeru,
listy z barev blednou,
skryly hroby sapérů,
co spletli se jen jednou,
jen jedinkrát,
jak každý rád
by tu chybu napravil....

Tou dlouhou cestou mezi hroby
jsem v zadumání mlčky šel,
bez zášti a beze zloby
mi déšť boty promáčel,
jen jednou,
jen jedinkrát,
bych chtěl znát
proč slova lásky,upřímnosti
nenajdou si pevný cíl,
však za chvíli,
slova lživá, plná zlosti
umějí i zavraždit...
a není štít,
který by je odrazil,
a není sil,
které by je zlomily....
Autor Houda, 02.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 17
Poslední tipující: Tygropes, bejbyyyy, Kokonut, pamp_elka, zenge, labuť, modrá..., Psavec, divoska_jaja, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí