Jen déšť kouká do oken

Jen déšť kouká do oken

Slunce přišlo na návštěvu
do kopců našeho kraje.
Každý ovšem rychle zjistil,
že si s námi jenom hraje.

Sotva paprskem po nás hodilo,
za mokré mračno se rázem schovalo.
Nestačilo nám říct ani "Sbohem"
a už zmizelo za prvním rohem.

Smutno je nám po našem sluníčku,
ťukají do oken kapky deště.
Stejně tak jako slunce se schovalo,
chtějí se ukrýt, však v cestě jim stojí
proklaté sklo, jehož stále se bojí.
Autor tmavovlaska93, 02.04.2010
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Quigleika, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí