Krásný most

Krásný most

Anotace: Tato báseň vypráví o mostě

Šel jsem jednou po mostě,
je tam výška krásná,
dívka tam upadla za polojasna,
pomohl sem jí vstát, hele pusa přiletěla,
chvíli jsem mlčel, nevěděl co říci,
aby se nenaštvala, jak kotouč na modrém svíci,
potom přišlo rozloučení, ona plakala,
bohužel, tak to chodí, že lidi musí dál.
Autor Doma, 03.04.2010
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen o mostě.
Hlavně o něčem jiném.
Vítej na Literu.

03.04.2010 21:38:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí