Krása II

Krása II

Anotace: ...

Takhle to chodí
pořád je jako
půjčovna co nabízí
sama sebe ve velkém formátu
a člověk ani neví
jestlí z vlastní
vůle
dělá ze sebe
zabijáka
když plní k prasknutí
okolí krásou
své tváře
a pak chladnokrevně
činí krasoprolití
a odebirá zpět co ji náleží
jednou dvakrát třikrát
za okamžik

Dodnes chodí ulicemi
neodsouzena za vraždy
které napáchala
a dokonce si koupila
novou
krátkou
přilehávou
sukni!
Autor tukiy, 05.04.2010
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Surya, Rasputin.m
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí