Jsi

Jsi

Anotace: ....

Jsi nejjasnější světlo ve tmě,
dáváš naději a důvod chtít žít.
Jsi černá díra, která vše pohltí,
i víru v to, jít se se světem bít.

Jsi božský anděl se svatozáří,
chráníš a pohladíš v těžké chvíli.
Jsi ďábel, s ničím se nemazlíš,
kráčím osamocena nejednu míli.

Jsi zázrak, který vykouzlí úsměv,
podporuješ i ty nemožné vize.
Jsi hřích, nemáš strach z bolesti,
bez ostychu roztrháš mé iluze.

Jsi krásný sen, jenž se mi zdá,
pohádku na dobrou noc mi dáváš.
Jsi nejhorší noční můra, šílenství,
s mou hlavou si smrtelně hráváš.

Jsi to Ty…
Autor Wyrda, 05.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí