ve tmě

ve tmě

Anotace: jdu si jen tak sama tou pěšinou ve tmě...

Jdu sama po pěšině

Za tmy v hlubokém lese,
jen sova slyšet je.


Jdu dál


Všude jen stromy a keře,
Jen doufám,že z nich nic nevyleze.
Připadá mi to jako stín,
Že by za stromem nekdo byl?
Proč schovával by se tam,
Když jsem tu jen já.
Stín najednou zmizí,
Ale mě husí kůže tím naskočí.
Vydám ke mlčky k tomu stromu,
Když v tom ustrnu.
Jako by tam stál on,
To není možné to b přece nemohl.


Jdu dál a dál

V tom uslyším kroky za mnou,
Srdce mi v tu chvíly buší hrůzou.
Kroky jsou slyšet blíž a blíž,
Přece tu nebudu stát a půjdu pryč.
Nejde to však,
Mé oči tam pořád upírají zrak.
Najednou vše ztichne
A nikdo nikde.
Co se to stalo?
Přece se mi to nezdálo.
Zavřu oči,
V tu chvíly ucítím cosi.
Otevřu pomalu oči své
A v tu chvíly spatřím tebe.
Autor Haniik, 05.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí