Rtuť

Rtuť

Anotace: ***

Jako je rtuť jedovatá
tak dnes bych byla já
jen jídlo přinést na talíři
a říct si raz a dva…
dívat se jak tu život leží
má údy na vždy složené
dívat se jak mi život běží
pro pána to snad ne
jako je růže rozmazlená
tak dnes bych byla falešná
jen jídlo přinést na talíři
a říct si raz a dva
dívat se jak mi život sténá
ve stráni v skalách pak kdo ví kde
a vědět že údy snadno stíná
když štěstí nepřijde
Autor jaroslava anna, 06.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí