Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Asi to známe všichni,počáteční euforie,potom...procitnutí

A co zbylo z lásky velké jak svět?
Nahrané pásky,suchý je květ.
Ta teplá slova zněla snadno,
dnes nehřejí,jde z nich chladno.

Netopýr a sova cizí si jsou,
už něhu na svých křídlech nenesou.
Noc je už nehalí do jiskřivé krásy,
je jen tmou,co má splihlé vlasy.

Slova dozněla,nenahradila činy,
kdo mluvil mnoho,nechť má pocit viny.
Jak velkou hodnotu ta mince měla?
Tak,jak se sblížila dvě těla.
Těla a sex přesně na míru,
dnes úroveň toaletního papíru.
Autor Ismedea, 06.04.2010
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, NikitaNikaT., zelená víla, Psavec, Lo-Lee-Ta, labuť, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a řekla bych, že lehce zamyšlenkové.

07.04.2010 10:10:00 | NikitaNikaT.

i já znám na vlastní kůži..

06.04.2010 21:24:00 | zelená víla

Taky o tom vím své...

06.04.2010 17:02:00 | labuť

jo tak tohle znám... dost dobrý...

06.04.2010 16:58:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí