Dnes

Dnes

Anotace: Pohled na svět o hodině, při pohledu na třídu.

Dnes.
Ve světě podvodů a lží.
Vidíte to? Rozdíl mezi nahými.
Navenek jsme všichni stejní.
A ten strach při pohledu do zrcadla...
Vidíte to? Rozdíl mezi námi.
Jsme lidé? Ne, jsme sysli.

Moje zem. Já, já, já.
Ne my. Ale já.
Za strašidla schovat svoje činy,
bubáci jsou horší. Horší než my.
Zabít, ukrást, uškodit.
O to tu jde.
Jsou bubáci horší? Horší než my?

Do dalekohledu, slepým okem.
Vidíme jen dobro věci.
Ty špatné nevidíme naším zrakem.
Já, já, já. Ne my.
Autor Marsyas Lantern, 06.04.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí