obraz

obraz

Anotace: Ten obraz znám, ten obraz viděl jsem, v představách mám ho, namalavat nedovedu.

I růže ve váze už dávno zvadly,
Namaloval bych jejich zátiší.
Jak hneď se vpíjí v žluté barvě,
Kvítky smutné se lidem neliší.

Na dně ve skle je zakalena voda,
představujíc ten hnusý pach,
vpíjím do stonků čerň a škoda,
škoda těch těl, jenž cítí strach.

Pro atmosféru hrůzné bezmoci
načrtnu v rohu malou pavučinu,
a křižáka, co nebezpečně útočí
na malou včelu letící pro svačinu.

Šedá zeď a na ní odstín režimu,
jak motýl v teráriích hadů,
bude se rvát v krátkém fortissimu,
bude se rvát neuniknuv hladu.
Autor SWEET13, 07.04.2010
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, carodejka, Zorenka Ježková, Zuzana Nečasová, Oťas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

0oooo... moc hezký.

15.11.2010 22:39:00 | carodejka

Je to moc pěkný,něžný,opravdový!

28.05.2010 22:08:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí