bANALITA

bANALITA

Anotace: co se to kolem deje?...samy banality...

Díváš se na mouchu, co ti lítá kolem hlavy.
Snažíš se přestat přemýšlet nad tím
proč je všechno tak bANÁLNĚ jednoduchý.
-Ta ruka už tu tužku nedrží-
Někdo ti zakryl oči, abys neviděl nahotu
na fotografiích, které fotili nezkušení mladíci.
-Ta fotografie už v tom albu dávno není-
Poznáváš po kouskách manické nejistoty
svoje nepochopený nejistoty.
-Ta tužka už na ten papír nepíše-
Bojíš se každýho záchvěvu země
a zvedáš se pokaždý, když je ve vzduchu cítit kouř.
MÁŠ STRACH!
Hledáš ukrytá znnamení, který ti někdo schoval pod polštář
jako ta prospěchářka - Zubní víla.
Nenacházíš...

A stejně dokážeš v jakýkoliv situaci říct
proč je všechno tak neskutečně
bANÁLNĚ
nepochopený....
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 08.04.2010
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: malá slečna, carodejka, její alter ego, l'âme, Lucie Teru, Petbab, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva!

15.04.2010 16:25:00 | carodejka

trefa do černé..umíš.. chápeš

08.04.2010 20:50:00 | Petbab

Tvoje básně ale bANÁLNÍ nejsou, to říkám zcela otevřeně na plnou hubu, neboli bORÁLNĚ (jakože jseš bORKYNĚ, rozumíš?) :-)

08.04.2010 19:00:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí