Naděje vítězí

Naděje vítězí

Anotace: uz třetí :o)

Při světle bílé svíčky,
Čisté jako lilie.
Usínám a stále myslím
Jen a jen na tebe.

Otevřeným oknem větřík vstoupí,
Svíčku sfoukne.
Pokoj tma a chlad zahalí,
Má naděje klesne.

Snad to není znamení,
Že mě už nemáš rád.
Když už svíčka nehoří,
Že nechceš být jen sám.

Jistota, je jak voda,
Láska je květina.
Bez sebe nemůžou být oba
Jinak z květiny bude zdechlina.

Proto potřebuji vědět,
Jak to mezi námi je!
Co si mám ještě myslet,
Ozvi se, prosím Tě!
Autor hooddog, 08.04.2010
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí