Sblížení na pláži

Sblížení na pláži

Anotace: ;o)

Jsi můj zlatej brouček
s diamontovýma očíčkama.
Vždy, když tě vidím,
vzplanou dvouma ohníčkama.

Div, že se mi kolena nepodlomí,
udržíš mě svým úsměvem.
Je to tvá zbraň, hmm záludný.
radši mě do tvé náruči vem.

Už se stmívá,
písek už chladne.
Stále se Tvá tvář usmívá,
to štěstí jen tak nevychladne.

Oči se mi klíží,
zapadají jako slunce.
Ke mě se někdo plíží,
na zádech mám tvé ruce.

popadneš mš kolem krku,
blížíš se k mím rtům.
S vášní dostávám plno polibků,
sladkých, zelenou těmto snům.

Vlny olizují břehy pláže,
na které jsme my.
Měsís do moře odlesky háže,
v hlavě mám slastné pocity.

Rozepínáš pomalu mé šaty,
nepřestáváš mě u toho líbat.
Říkám: "Já to chci a co ty?"
Kývne+, asi začínám lítat.

Cítím tvoje horké tělo,
moje šaty leží opodál.
Nic by nám tu nechybělo,
"Pokračuj, jen tak dál!"

To je sladké pokušení,
užíváme si to oba.
Hvězdičky dělaj osvětlení,
jsi má nejmilovanější osoba.

Ať to ví klidně celý svět,
že chci s tebou dál žít.
Tu vášnivou noc chci zpět,
nehodlám o ni jen snít.
Autor hooddog, 08.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí