Žiji ve smrti?

Žiji ve smrti?

Anotace: nevím sám...ale v pekle jsem

Našlápl jsem motor hříchu
a jel do krvavého pekla znesvěcených
pálí tu žebráky a z jejich popela
dělají příměs do dortu
samotnému Luciferovi
před branami pekel
sedělo hejno znetvořených krkavců
se skalpely místo zobáků
opodál ležely rozcupované mrtvoly
kterým v tělech chyběly orgány
krkavci využili svých ostří
a učinili zadosti nevítaným
vzali jim život a lásku druhých
vzali jim duši
kterou zatratili v pekle
vzali jim srdce ledviny játra
to vše jim vzali
nežádoucím to návštěvníkům pekla
dávají krkavčí hádanky
pokud dotyčný odpoví správně
vpustí jej a ponechají osudu pekla
nikdo se nikdy nevrátil
pokud dotyčný odpoví špatně
rozřežou mu břicho
a vyjmou orgány
mrtvolu nechají napospas rozkladu
se mnou se nepárali
tedy s mým břichem ne
ujel jsem jim
cítil jsem jak za mými zády
ty dlouhé zakrvácené čepele
ostrých skalpelů párají vzduch
chtivé po mých vnitřnostech
byli rychlí
já byl rychlejší
přelstil jsem je
ale v pekle
jsem byl nadosmrti
i když do pekla se
můžu dostat po smrti ne?
Takže bůhví jak to je
jak to bylo
jestli třeba
nežiji ve smrti
Autor Tomáš Přidal, 09.04.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí