Bílá víla

Bílá víla

Anotace: ...tančí mezi námi, po ulicích, na party i kdekoliv jinde...někteří ji vidí, jiní ne...

sedíme u lva, pozoruju tebe,
šedý je město, šedý je i nebe,
i náš život bude brzo šedivý,
nejsme dospělí, jsme dětí zlobivý

už to není jen já, ty a přátelé,
co jsou součástí normální party neděle,
něco v tomhle městě je totiž i bílé,
řekněme, že podobá se to zlé víle,
ta zlá víla tančí mezi námi,
milujou ji nejen muži, ale také dámy,
je součástí party i běžného života,
někteří ji nevidí - nebezpečná nicota....
Autor Henry Chinaski, 09.04.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí