V kráteru..

V kráteru..

Anotace: .. na Marsu

V kráteru Mons Olympus
léčím si srdce rany
kruh, jeden-dva plus-mínus
tisíckrát načmáraný

kolem té díry kreslím
po hranách skal a strží
aniž by níže klesly
nic mě tady nezdrží

dýl, nežli pláč do ticha
bez ozvěn jakýchkoliv
z řas rampouch nevysychá
a z víček nános soli

vítr pryč neodfouká
na Marsu vejš už není
z vulkánu nic nekouká
'nic'.. srdce nevyplení
Autor Petbab, 10.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, ziriant, Psavec, labuť, isisleo, BARBYE, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí