Ztroskotávám

Ztroskotávám

Anotace: jsem v půl přelomena..

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Ztroskotávám
na břehu svých snů, které se nikdy nevyplní
Ztroskotávám
každou třetí středu v měsíci

Ztroskotávám
a marně, marně toužím po záchranném kruhu
Ztroskotávám
sama topím se pod hladinou
Autor Satha, 10.04.2010
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí