Malování poezie

Malování poezie

Anotace: Já vím, plné nesmyslů :) Vítejte v mém světě :P

Prostě jen maluju si různé světy
bez štětce a bez palety.
Prostě jen tak píšu slova,
někdy stará, jindy nová.
Tvořím cosi barevného,
dám do toho něco svého.
Na černočerném pozadí
dám myšlenkám pořadí.
Až z toho vznikne zvláštní obraz,
jako v zrcadle svůj odraz
vidím.
Řídím
zvláštní pochody.
K chodníkům nekreslím přechody.
K maminkám nepíšu děti.
Na ulice poházím smetí.
Všechno dělám naruby.
Jenom všechno ničím.
Jsem ozbrojená po zuby,
když myšlenky křičím.
V místnosti plné hluchých.
Chci všechno dělat nově.
Ne reálně, ne snově.
Dělám věci jinak, bez rozmyslu.
Maluju poezii – v širším slova smyslu.
Autor Prinzeschen, 10.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Houda, ziriant, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné malování ST

11.04.2010 07:55:00 | xoxoxo

ta se povedla!! :-))) ST

10.04.2010 23:09:00 | Houda

Pěkně maluješ :)

10.04.2010 18:54:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí