Kdo ví ....

Kdo ví ....

Anotace: Tak tohle je jen tak co mě napadlo :D XD

Nevím jak ti to mám říct,
že nesnáším tě anic víc.
Nevidíš jak trápím se,
ubližuješ mi tím nejvíce.

Všímáš si víc jiných věcí,
nežli těch tvých silných řečí.
Nebereš už nic vážně,
jenom čekáš na "zně".

Vyspíš se zas s další potom,
ze slz bude potok.
Probrečím zas celou noc,
nikdo nepříjde mi napomoc.

Kdo by taky chodil sem,
myslí si že šťastná sem.
Nevidí však noci probrečené,
slzy potom osušené.

Radši hraješ ty své hry,
než bys řekl sladce spi.
Kde jsou naše chvíle štastné,
příjde mi to hrozně trapné.

Lichotky tvé pitomé,
moje oči v slzách pohřbené.
Nikdo mi to věřit nechce,
prý " neví co chce " .

Chci jen jedno jediné ,
lásku která nemine...
Autor Issy, 11.04.2010
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí