Příběh ???

Příběh ???

Anotace: ...

Mrcha toužebná to je,
nikdy nedá pokoje.
Věřte mi to přátelé,
já neříkám to nevřele.

Jen mi příjde správné říci,
že má v břiše " tasemnici ".
Netuší však vůbec nic ,
má jen strach a nic víc.

Chybí jí tu přátelé,
neříká to nevědě.
Sama to však dobře ví,
nikomu to nepoví.

Její trapné říci všem,
že miluje ten svůj sen.
Jeho vlasy černou barvu mají ,
oči moře ukrývají.

Však není nikdo kdo by jí ho nahradil,
a smutek jí tak přehradil.
Neví čemu věřit má,
a provdat se tak bláhová.

Z jiným žít těť musí,
aniž by věděla že on se žalem dusí.
Též mu chybí láska její,
tak je čeká zapomnění ....
Autor Issy, 11.04.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí