Anděl

Anděl

Anotace: Nebuďte zvědavý ...

Kouř z mého mrtvého těla stoupal,
můj anděl strážný se nade mnou houpal,
lekl jsem se strašně moc,
a začal volat o pomoc.

Anděl mě však uklidnil,
na čelo mne políbil,
upřel na mne oči své,
a mě to bylo příjemné.

Smrt přicházela blíž a blíž,
temnota se plížila stále níž,
bolest právě zmizela,
když anděl promluvil z vesela.

Brána se nám otevírá,
tvá duše je zcela čirá,
procházíš tudy poprvé,
projdi, zde jsou dveře posvátné.

Oslnil mne nebeský svit,
a rázem jsem byl fit,
rozběhl jsem se blíž,
a začal jsem padat níž a níž.

Probudil jsem se v temnotě,
chvíli jsem ležel nehnutě,
černý anděl nade mnou stál,
a vítal mne dál.

Od té doby černé křídla mám,
můžu si za to však sám,
neměl jsem být zvědavý,
jsem teď anděl krvavý...
Autor Notturna, 11.04.2010
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: Nivanka, Patrik Mališ, harmony, Opal, Wasek, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to úplně úžasný!Líbí se mi to:o))

08.05.2010 17:14:00 | Patrik Mališ

krásný st.

13.04.2010 15:39:00 | harmony

Genialni :) :)

12.04.2010 15:07:00 | Opal

Nezbývá mi nic jiného, než hluboce smeknout!!!

11.04.2010 23:39:00 | Wasek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí