Zmatenost..

Zmatenost..

Anotace: .. vrcholí

Zmatenost vrcholí, ach, kde mám hlavu
nevím, co dělám
víš jakpak vypadá let v tomhle stavu?
zbloudilým střelám

podoben jsem, tak se aspoň podívej
jak mi to nejde
už abych přistál, tím lépe, čím dříve
kolik se vejde

do Tvého srdce mých omluv, vždyť cítíš
co se to děje
snad víš, když přáníčko nakonec slyšíš
co Ti kdo přeje?
Autor Petbab, 11.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, labuť, sophia92, Mbonita, Agniezka, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí