On

On

Anotace: trx

On padá ,stále padá,
dolů padá,kam asi dopadne
na zem ,snad ne!!!
doufám ,že postel najde i beze mně.
Už tu nebudu, už se na něj dívat
nebudu ,jak stále se po mně,
Udiveně koukne ,dolů na zem,
proč ,ty tak se na mně díváš ,tak,
povrchně tak ,sklamaně ,co jsem jen udělala špatně.
Autor 89Rosa, 18.12.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí