Alice

Alice

Anotace: Věnováno Layneovi Staleymu a Demri Laře Parrottové

Ona je jako loutka, kterou někdo ovládá
Své pocity a stavy rozeznávat nezvládá
Už není sama sebou od svých osmnácti let
Teď je jí šestadvacet a točí se jí celý svět

Hej Alice
Nikdy více
Neputuj po jiném světě
Nebo jinak ztratíme Tě
Vzpamatuj se
Osvoboď se
Od světa kde lež je pravda,
Žádná pomoc, jenom zrada

Nestačí jí to co má a tak chce mít ještě víc
Neuvědomuje si, že už jí nezbývá nic
Neustále ztrácí to, co za prachy nekoupí
A o to nejcennější heroin ji oloupí

Hej Alice
Nikdy více
Neputuj po jiném světě
Nebo jinak ztratíme Tě
Vzpamatuj se
Osvoboď se
Od světa kde lež je pravda,
Žádná pomoc, jenom zrada

Putovala
V jiném světě
Jak dopadla?
Leží mrtvá v bahně
Je jí škoda
Vždyť mohla žít
Život jí utek jako voda
Protože byla, protože byla, protože byla na cestách
Protože byla, protože byla, protože byla
Na cestách, na cestách, na cestách!
Autor Ivan Švec, 12.04.2010
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Anura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí