Křídla

Křídla

Anotace: Psáno pro kapelu Diverzanti

Dostal jsi křídla a letíš do výšin
Dal Ti je druid se jménem Heroin
Dar Heroinův si pochvaluješ
Jen díky němu stále poletuješ

Někdy v budoucnu až to tu dokončíš
Ztratíš kontrolu - daleko poletíš
Vzlétneš do výšin na křídlech nevlastních
A pak poletíš do krajů neznámých

Křídla Tě vedou k daleké Bogotě

Město Bogotá je opravdu fajn
Žije tu druid se jménem Kokain
Dává Ti křídla úplně nová
Cesta kamkoli bude prý snová

Někdy v budoucnu až to tu dokončíš
Ztratíš kontrolu - daleko poletíš
Vzlétneš do výšin na křídlech nevlastních
A pak poletíš do krajů neznámých

Výš a výš letíš, zastavit nejde
Kokain Tě zradil, co na tom sejde
Sestoupit na zem už dávno neumíš
Někde na mraku to nejspíš zakotvíš
Autor Ivan Švec, 12.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Anura, Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí