Proměna

Proměna

Anotace: i špatný člověk se někdy může změnit

PROMĚNA

Překonal problémy, nemoc a krizi,
srdce má ze zlata čistě ryzí,
překonal smutek a také obavy,
už nemá strach, překonal zábrany

Nevnímá urážky, nevnímá hluk,
je klidný, ale tvrdý jako suk,
má svoji hrdost, nesnáší lež,
říká své tajemství dobře si střež

Umí se ovládat,
netrpí povýšeností,
nechce se hádat
a jeho dobrota je jeho ctností

Své chyby napravil,
nemá co ztratit,
ovšem svou minulost
nemůže zvrátit

Však co se stalo je už dávno pryč,
vina je smyta a on si vzal klíč,
nyní je čistý a čeká ho odměna,
z špatného člověka stala se proměna
Autor Andrea de Taverne, 19.12.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí