Zlo

Zlo

Anotace: zlo svádí k hříchu

ZLO

Ve víru nadějí,
duše mne svádějí,
svádějí k hříchu,
bez stopy smíchu

Neboj se, přidej se,
budeš mít moc,
peklo tě ovládne každou noc

Dej nám svou duši,
dobro se zruší,
přidej se k nám,
dobro je na obtíž,
podívej na ten kříž,
zůstal jsi sám

Nebuď jak zbabělec,
vždyť nejsi vetřelec,
zlo je vládce,
slož naši přísahu,
nebudeš z dosahu,
ztrestáme zrádce
Autor Andrea de Taverne, 19.12.2005
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí